VIDEO–HUMOR/ Kërkon të hipë sipër një elefanti, por ky turist përfundon vërtet keq

VIDEO–HUMOR/ Kërkon të hipë sipër një elefanti, por ky turist përfundon vërtet keq
Elefanti ngre putrën dhe e ndihmon turistin të hipë sipër, por ai nuk ja del dot.

Atëherë i vijnë në ndihmë shokët.

Teksa mundohen ta ngjisin lart, ata i japin një të shtyrë që të kërcejë, por shikoni vetë se ku përfundon turisti. /a.a/ Albanian Free Press Online/