VIDEO/ Ruhuni kur parkon një femër, mund të ndodhin edhe të tilla të papritura

VIDEO/ Ruhuni kur parkon një femër, mund të ndodhin edhe të tilla të papritura
Një video e publikuar në internet tregon një femër që tenton të parkojë makinën.

Shoku i saj del nga makina dhe tenton ta udhëzojë.

Por ajo, jo vetëm që bën proçkën, por del edhe e nervozuar... /a.a/ Albanian Free Press Online/