Rusia publikon videon: Shikoni çfarë bën armata e tmerrshme e Putinit edhe në temperatura ekstreme

Rusia publikon videon: Shikoni çfarë bën armata e tmerrshme e Putinit edhe në temperatura ekstreme
Rusia duket se po tenton të rrisë presionin ushtarak mbi vendet kufitare dhe ato të NATO-s.

Në një video të shpërndarë nga mediat ruse, promovohet ‘armata e tmerrshme e Putinit’, ushtarë të stërvitur për të luftuar në kushtet e një dimri të ashpër, me temperatura ekstreme.

Pamjet janë filmuar gjatë një stërvitjeje në Republikën e Tyva e cila ka një terren mjaft të vështirë malor.

Ushtarët rusë tregohen teksa janë të aftë të qëllojnë me saktësi edhe kur janë në lëvizje, ndërsa përdorin armë të kalibrave të ndryshëm. /a.a/ Albanian Free Press Online/