Trazirat në Maqedoni, ambasadorët e huaj: Gruevski të tërhiqet

Trazirat në Maqedoni, ambasadorët e huaj: Gruevski të tërhiqet
Ambasadorët e huaj në Maqedoni kanë dalë në një deklaratë të përbashkët pas dhunës që ka shpërthyer në Kuvendin e Maqedonisë. Pas zgjedhjes së Telat Xhaferit në krye të Kuvendit, protesutes të VMRO-së kanë hyrë në Kuvend dhe kanë sulmuar deputetët shqiptarë dhe Zoran Zaevin.

Ambadorët kanë thënë se tani është koha për dialog. “U bëjmë thirrje protestuesve të tërhiqen. Është koha për dialog dhe jo për dhunë”, thanë ata./e.a/

Shpërndajeni me miqtë tuaj: