Shqipëria mbron speciet e rralla të zogjve

Shqipëria mbron speciet e rralla të zogjve
Një lajm i rrallë dhe shumë entusiazt. Biologët thonë se në Luginën e Drinos në Gjirokastër kanë zbuluar fjetoren më të madhe në Europë për skifterin kthetraverdhë.

Rreth 1300 skifterë, që përbëjnë 2% të popullatës globale të këtij lloji, dhurojnë çdo mbrëmje një spektakël fluturues.

 

 

Shpërndajeni me miqtë tuaj: