Frutat e detit të rafinuara, të cilat mund t’i përgatisni me recetën e karkalecit dhe koktejit të frutave ose me atë të spagetit me butakë të papërpunuara, pastaj vazhdoni me një tartare të lehtë ton.
Dhe mos harroni ëmbëlsirën, me zemrën spektakolare me fruta pylli, që do të jetë një sukses i garantuar.
Koktej me karkaleca dhe fruta
Një sallatë me fruta deti, delikate dhe e freskët, por edhe afrodiziakë që përmban karkaleca rozë, ananas, shegë, portokall, sallatë mikse, limon, martini dry, vaj ulliri, kripë, hudhra.
Tartar me peshk ton
Fileto peshku ton të freskët, disa kokrra stika, rrush i thatë i kuq, qepë të njoma, 3 cironka të kripura në vaj, capperi, lëng limoni, piper, vaj ulliri.
“Kafshata” me salmon
Salmon, kos natyral, piper, brusketa të vogla me erëza, qepë të njoma, kripë.
Zemër me fruta pylli
Krem qumështi i rrahur, dy rrathë me pandispanjë të gatshme, fruta pylli sipas shijes, krem pastiçerie, sheqer pluhur.