Edhe Irlanda i dorëzohet “trendit modern”: Hapet plazhi i parë i nudistëve

Edhe Irlanda i dorëzohet “trendit modern”: Hapet plazhi i parë i nudistëve
Plazhi i parë nudist në Irlandë do të hapet zyrtarisht në prill, në Hawk Cliff pranë Dalkey, në Dublinin.

Pat Gallagher nga Shoqata Natyrore e Irlandës tha për BBC se plazhistët që preferojnë çudon janë shumë më tepër nga sa mund të mendohet mes irlandezëve.

Zakonisht një udhëtim në një plazh irlandez kërkon marrjen e më shumë rrobave sesa t'i marrin të gjitha.

“Shumë njerëz preferonin të mos i tregonin njeriu dhe shkonin në kontinent, atje ku ka plazhe nudistë”, tha Gallagher për “Good Morning Ulster”.

Plazhi do të hapet pasi më parë u bënë disa ndryshime ligjore në ligjin për veprat penale me sfond seksual vitin e kaluar, ndërsa në hapësirën e nudistëve do të vendosen tabela me paralajmërime të qarta për personat që nuk do të duan të shikojnë pamje “jo të këndshme”. /a.a/ Albanian Free Press Online/

Foto: BBC

Shpërndajeni me miqtë tuaj: