Bukuritë e rralla që afron plazhi i Dhërmiut! (Foto)

Bukuritë e rralla që afron plazhi i Dhërmiut! (Foto)
Në prag të sezonit turistik, riviera shqiptare dhe sidomos Plazhi i Dhërmiut mbeten më të pëlqyerat për turistë, sidomos ata vendas, apo në emigracion.

 

Shpërndajeni me miqtë tuaj: