Apollonia pret vizitorë gjatë gjithë sezonit turistik (Rama pasqyron në video pamjet pas rinovimit)

Apollonia pret vizitorë gjatë gjithë sezonit turistik (Rama pasqyron në video pamjet pas rinovimit)
Dhe me këto pamje nga mozaiku në Vilën me Impluvium të shek. II-III para Krishtit në Apolloni që do të qëndrojë i hapur për vizitorët gjatë gjithë sezonit turistik, ju uroj një të dielë të bukur”.

Ky ke qenë ky mesazhi i kryeministrit Edi Rama, teksa ka zgjedhur sot të japë edhe lajmin se mozaiku në qytetin antik të Apollonisë do të qëndrojë i hapur gjatë gjithë verës.

https://www.facebook.com/edirama.al/videos/10155975916266523/

Shpërndajeni me miqtë tuaj: