Seksi përmirësohet pas pushimeve

Seksi përmirësohet pas pushimeve
Ritmet më të ngadalta dhe më të këndshme e bëjnë çifti të rizbulojë bashkëpjesëmarrjen që është harruar në muajt e ftohtë. Por ju duhet të mësoni t'i mbani këto përfitime edhe kur ktheheni nga pushimet dhe mos u bini përsëri në rutinë. Ja se si!

Vazhdoni të kujdeseni për veten

Në verë ne kujdesemi më shumë për pamjen tonë dhe trupin tonë, falë faktit se fizikaliteti është më i ekspozuar. Rezultati është se dashuria është bërë më shumë! Kur kthehemi nga pushimet, megjithatë, nuk duhet të lejojmë që të humbim ndjenjën e çmuar të trupit dhe tërheqjen fizike, por përkundrazi, duhet të përpiqemi t'i kushtojmë të njëjtin vëmendje aspektit fizik. Edhe në vjeshtë dhe në dimër ju duhet të mbani kujdesin e vetes si ju bëni në verë, të rrisni trupin me rroba dhe të kujdeseni për vijën dhe formën.

Më shumë kohë për çiftin

Në pushime më shumë dashuri bëhet edhe për shkak se ka kohë, shpesh është në kontakt me partnerin dhe çifti është lënë pas dore. Kur ktheheni në qytet, natyrisht, rifilloni angazhimet e përditshme dhe aktivitetet që kanë tendencë për të ndarë çiftin, por sekreti qëndron në gjetjen e intervaleve kohore midis angazhimeve të ditës. Ne nuk duhet të lejojmë vetveten të zhytemi plotësisht në angazhimet tona dhe të kërkojmë pikat e kontaktit edhe në profesione të ndryshme, madje edhe me një mesazh të thjeshtë.

Ne duhet të përfitojmë nga momente banale edhe në të cilat bëjmë diçka së bashku për të rizbuluar gjestet e dëshirës dhe nganjëherë mjafton të prekësh njëri-tjetrin për të rindezur shkëndijën. Mjetet e joshjes janë shumë dhe gjëja e rëndësishme është të ndihemi ngushtë.

Thyeni rutinën

Në pushime, një element që favorizon seksualitetin është ndryshimi i zakoneve; madje edhe në shtëpi kështu që ju duhet të jeni më aktive dhe proaktive, mos hiqni dorë nga ankesat dhe ankthe, por kuptoni se seksi nuk duhet gjithmonë të merret si i mirëqenë. Edhe në shtëpinë tuaj ka vende dhe mundësi më pak banale dhe për këtë arsye më emocionuese dhe është e rëndësishme që të mos kapeni në ngacmim mendor. Fantazia luan një rol kyç dhe duke folur për të, duke bërë propozime, ndihmon dashurinë.

Le të mos harrojmë se seksualiteti duhet të jetë gjithashtu një lojë, një mënyrë për të qenë së bashku duke u argëtuar dhe për të hequr qafe stresin e përditshëm. Pra, lëmë shqetësime dhe angazhime larg nga shtrati, dhe le të udhëtojmë në fantazitë tona .... do të duket sikur jemi akoma në pushime.

*përkthyer nga www.amando.it

Shpërndajeni me miqtë tuaj: