Singapori, qyteti më i shtrenjtë në botë

Singapori, qyteti më i shtrenjtë në botë
Singapori u rendit si qyteti më i shtrenjtë në botë për vitin e katërt radhazi, sipas një raporti të “Economist Intelligence Unit”.

Ky studim krahason kostot e jetesës me ato të Nju Jorkut.

Katër qytete aziatike dominojnë pesë vendet e para, me Hong Kongun në vend të dytë të ndjekur nga Zyrihu, Tokio dhe Osaka.

Studimi i kostove të jetesës për vitin 2017 krahason çmimet e 160 produkteve dhe shërbimeve në 133 qytete.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: