Antena Jashtë Familjes: Lëvizja Jakobine, Sallaksit francezë dhe sallaksit tanë

Antena Jashtë Familjes: Lëvizja Jakobine, Sallaksit francezë dhe sallaksit tanë
Nga Helidon Tahiraj

“Një nga krenaritë e të majtës franceze, është Lëvizja Jakobine.

Sallaksit francezë me gjithë njollat e terrorit të kësaj lëvizjeje, nuk e kanë problem që të krenohen se Revolucionin Francez e bënë ata ndaj qeverisë së kohës që nuk lejonte votime të lira, etj., etj.

Këta sallaksit tanë vajtën 21 vjet dhe akoma nuk e marrin përsipër që ngjarjet e vitit 1997 i bënë ata, se Saliu u kishte vjedhur votat, etj. etj....