"Magjia" e Amsterdamit! Moderatorja shqiptare, “vallëzim-solo” nëpër fushat me tulipanë! Foto

"Magjia" e Amsterdamit! Moderatorja shqiptare, “vallëzim-solo” nëpër fushat me tulipanë! Foto
Amsterdami njihet ndryshe si kryeqyteti i biçikletave dhe i tulipanëve.

Alketa Vejsiu në udhëtimin e saj të fundit ka bërë një xhiro në kryeqytetin e Holandës, duke iu përshtatur në mënyrë perfekte simboleve të këtij vendi.

Holanda njihet po ashtu, përveç biçikletave edhe më tepër si vendi i tulipanëve, i fushave me lule e plot aromë.

Bukuritë e rralla të këtyre fushave klasifikohet ndër atraksionet më të mëdha në botë.

Drejtuesja e spektaklit “Në kurthin e Peter Pan”, Alketa Vejsiu ka vizituar së fundmi fushat me tulipanë në Holandë, ku ka bërë edhe disa poza interesante.