Njihuni me masat para udhëtimit! Dëboheni nëse përdorni qese plastike... edhe gjobë 500 euro! Foto

Njihuni me masat para udhëtimit! Dëboheni nëse përdorni qese plastike... edhe gjobë 500 euro! Foto
Turistët që vizitojnë bregdetin e njohur do të gjobiten me 500 euro, nëse ata kapen duke përdorur qese plastike, apo pajisje të tjera të këtij lloji, madje do të dëbohen në një rast të tillë.

Ishulli italian ka paraqitur ligje të reja para sezonit të ri turistik.

Ishulli i preferuar ndodhet në bregdetin, pranë Napolit.

Kryebashkiaku Giovanni De Martino dhe kreu lokal i grupit të gjelbër Legambiente e kanë mirëpritur vendimin. Kështu, në prag të sezonit të ri turistik, turistët që zgjedhin të shkojnë në Capri duhet të dinë edhe masa ndëshkuese për të mos përdorur qese plastike në ishull, kjo me qëllim për të mbrojtur bregdetin.