Dieta me kumbulla të thata

Dieta me kumbulla të thata
Dieta me kumbulla të thata bën pjesë në grupin e dietave të shpejta dhe të thjeshta, hyn në grupin e dietave që përdoren vetëm disa ditë sipas nevojës, kur afrohen ngjarjet e rëndësishme në të cilën duhet të dukeni në formë.

Dieta me kumbulla të thata është për ata që dëshirojnë të humbasin 2 – 3 kg për disa ditë.

Mëngjesi: 6 kumbulla të thata;

Paradreka: 1 mollë;

Dreka: 1 vezë e zier dhe 1 copë (rreth 100 gramë) mish sipas dëshirës (mish i kuq ose i bardhë);

Pasdreka: e njejtë sikur dreka;

Darka: 1 gotë kos

loading...
loading...