Guri që “orienton” turistët drejt bukurive të rralla të Valbonës! (Foto)

Guri që “orienton” turistët drejt bukurive të rralla të Valbonës! (Foto)
Guri që “orienton” turistët drejt bukurive të rralla të Valbonës! (Foto)

Pamjet që vijnë nga Parku Kombëtar i Valbonës janë vërtet mahnitëse.

Alpet dhe bukuritë e rralla të  natyrës po tërheqin gjithnjë e më shumë turistë.

Por në një nga rrugët që të çon në majat e larta e të thepisura gjendet edhe një gur orientues, si me gishtat e dorës, i cili duket sikur tregon edhe sekretet e natyrës.

loading...
loading...