Dramatike, Kallashi sulmohet dhe i tjetërsohet Instagrami!

Dramatike, Kallashi sulmohet dhe i tjetërsohet Instagrami!
Janë shumë ata që kanë përjetuar dramën kur i tjetërsohet profili zyrtar që kanë në rrjetet sociale, ndonëse jo të gjithë publikojnë foto si Kallashi.

Kërcimtares së njohur të lokaleve të natës, Donjeta Kosumi, e njohur ndryshe për publikun si Kallashi, i ka ndodhur një e papritur.

Asaj i kanë tjetërsuar apo i kanë sulmuar profilin që kishte në “Instagram”, ku edhe shpërndante foto interesante për ndjekësit e saj të shumtë në rrjetet sociale.

Ajo ka humbur shpresat për ta rifituar sërish llogarinë që kishte, ndaj edhe ka bërë plane për të rihapur një llogari të tjerë me foto të tjera provokuese.

/a.m/

Shpërndajeni me miqtë tuaj: