(VIDEO-HUMOR) Kush është ai burrë që mund ta nxjerrë këtë grua nga deti?

(VIDEO-HUMOR) Kush është ai burrë që mund ta nxjerrë këtë grua nga deti?
Një grua ka rënë në det dhe kërkon ndihmë.

Por është paksa e vështirë për ta nxjerrë nga deti dhe shumë shpejt “trimat” e kuptojnë se mund të përfundojnë keq.

Video sjell situata të këndshme humori. /a.a/