Fjolla dhe trëndafilat “xhelozë”

Fjolla dhe trëndafilat “xhelozë”

E kanë përmbytur trëndafilat këngëtaren Fjolla Morina, e kjo nuk është hera e parë. Por këta dhjetëra trëndafila të verdhë, ndoshta kanë dashur të tregojnë dashuri dhe xhelozi bashkë. Duket e lumtur, duke hyrë në limuzinën dhe shëtitjen e saj luksoze, por trëndafilat duken si një dhuratë që ajo nuk e priste. Fjolla Morina është dukshëm duke jetuar një nga periudhat e saj më të mira, në jetë dhe karrierë.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: