Zbardhet lista, cilët janë kandidatët për Këshillin e Emërimeve në Drejtësi

Zbardhet lista, cilët janë kandidatët për Këshillin e Emërimeve në Drejtësi
Gjykata Kushtetuese, Gjykata e Lartë, Prokuroria e Përgjithshme dhe Këshilli i Lartë i Drejtësisë kanë dërguar emrat e kandidatëve për shortin që do të hidhet nesër për të përcaktuar anëtarët e Këshillit të Emërimeve në Drejtësi.

Shorti do të hidhet nën drejtimin e nënkryetares së Kuvendit, Vasilika Hysi.

Më poshtë, kandidatët, sipas institucioneve:

Shpërndajeni me miqtë tuaj: