Ministria e Drejtësisë zbardh listën e kandidatëve fitues, ja drejtorët e rinj të burgjeve

Ministria e Drejtësisë zbardh listën e kandidatëve fitues, ja drejtorët e rinj të burgjeve
Ministria e Drejtësisë ka zbardhur listën e kandidatëve fitues për postin e drejtuesve të Institucioneve të Ekzekutimit të Vendimeve Penale.

Lista me emrat fitues është publikuar në faqen zyrtare të ministrisë, pas përgjigjeve të marra nga konkursi i hapur për pozicionin e drejtuesve të burgjeve.

Testimi u zhvillua me shkrim dhe intervistë e strukturuar me gojë. /f.ç/Albanian Free Press Online/

Shpërndajeni me miqtë tuaj: