Miriam Cani bëhet nostalgjike

Miriam Cani bëhet nostalgjike
Ajo është një vajzë Elbasani, e “adoptuar” nga Gjermania, vend të cilit i detyrohet shumë për karrierën e saj si këngëtare, pjesë e një grupi vajzash, kohë kjo që e bëri të famshme si këngëtare.

Jehona nga Gjermania erdhi në Shqipëri, ku më pas ajo takoi edhe dashurinë e jetës së saj, bashkëshortin Alban Skënderaj.

Por Miriami duket se ka nostalgji për kohën kur dilnin albumet e saj.

Në këtë foto me look të viteve ’60, Miriami duket e freskët dhe lozonjare, siç ishin fillimet e saj.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: