Pamje e pabesueshme, shikoni si e zbret makina faqen e kodrës

Pamje e pabesueshme, shikoni si e zbret makina faqen e kodrës
Një automjet sportiv është duke zbritur një faqe mali, thuajse pingul me tokën.

Fotoja e jashtëzakonshme vjen nga gara e famshme e Dakarit.

Në bordin e automjetit janë Orlando Terranova dhe pilot i dytë Bernard Graue. /a.a/ Albanian Free Press Online/

Foto: Reuters

Shpërndajeni me miqtë tuaj: