Si të hidhesh me parashutë nga toka? Është e frikshme, shikoni këtë video

Si të hidhesh me parashutë nga toka? Është e frikshme, shikoni këtë video
Të hidhesh me parashutë nga avioni apo lartësi të tjera duket e frikshme.

Por nuk është asgjë në krahasim me zgjedhjen që ka bërë ky djalë.

Ai ka përpunuar një ide si të ‘fluturojë’ në lartësi për pak sekonda dhe pastaj të hapë parashutën për të zbritur.

/a.a/ Albanian Free Press Online/