Aksident i frikshëm, shikoni çfarë i ndodh “të fortit” që hyn në parakalim të gabuar  me shpejtësi (VIDEO)

Aksident i frikshëm, shikoni çfarë i ndodh “të fortit” që hyn në parakalim të gabuar  me shpejtësi (VIDEO)
Policia Rrugore ka publikuar pamjet e një aksidenti të frikshëm në rrugë.

Një automjet ka ardhur me shpejtësi të madhe dhe ka tentuar një parakalim, ndonëse nga ana tjetër e rrugës po vinte një kamion.

Automjeti nuk ia ka dalë dhe përplasja ka qenë e tmerrshme.

Qëllimi i publikimit të pamjeve është sensibilizimi i drejtuesve të mjeteve që të respektojnë rregullat e qarkullimit, ndryshe pasojat mund të jenë fatale. /a.a/ Albanian Free Press Online/

Video: Policia Rrugore