Si mund të lahesh në detin e Vdekur? Jua tregon kjo video

Si mund të lahesh në detin e Vdekur? Jua tregon kjo video
Një turiste ka postuar një video ku tregohet se si po bën plazh në brigjet e detit të Vdekur.

Ajo nuk ka nevojë të notojë, pasi pluskon lehtësisht mbi ujë.

Ky det ka marrë një emër të tillë për shkak të sasisë së madhe të kripës, e cila i mban mbi ujë objektet dhe gjallesat shumë më tepër se në një det të zakonshëm. /a.a/ Albanian Free Press Online/