VIDEO/ Ambientalistët shpikin pajisjen që kap merimanga për të shpëtuar insektet, shikoni si funksionon

VIDEO/ Ambientalistët shpikin pajisjen që kap merimanga për të shpëtuar insektet, shikoni si funksionon
Merimangat nuk duhet të vriten.

Ato duhet të kapen të gjalla dhe të lëshohen në mjedis natyror.

Me këtë ide, ambientalistët kanë shpikur një pajisje që i kap merimangat pa i dëmtuar.

Shikoni videon për të parë si funksionon: