VIDEO/ Edhe qeni ta prish mendjen kur lyp me edukatë për të blerë mish. Si të mos i japësh?

VIDEO/ Edhe qeni ta prish mendjen kur lyp me edukatë për të blerë mish. Si të mos i japësh?
Një video që po qarkullon në rrjetet sociale tregon një qen që lyp në një qoshe rruge me një kovë të vogël në dorë.

Qytetarët hedhin monedha dhe në fund të ditës ai shkon te kasapi që, i numëron monedhat dhe i peshon një copë mishi.

Një video që duket se kërkon jo vetëm të sensibilizojë për nevojat e gjithkujt për t’u ushqyer, por edhe për respektin që duhet të kemi ndaj njëri-tjetrit. /a.a/ Albanian Free Press Online/