VIDEO/ Makina e re që korr barin dhe e nxjerr të paketuar, shikoni si funksionon

VIDEO/ Makina e re që korr barin dhe e nxjerr të paketuar, shikoni si funksionon
Kjo makineri e re ngjan me një autokombajnë për mënyrën si funksionon.

Ajo korr barin në fushë dhe pastaj e nxjerr të paketuar në formë cilindrash.

Makina i ngarkon ato vetë në një pedanë druri dhe i bën të gatshme për transport. /a.a/ Albanian Free Press Online/