Zbuloni “Karaibet shqiptare”, aty ku pushuesit gjejnë qetësinë!

Zbuloni “Karaibet shqiptare”, aty ku pushuesit gjejnë qetësinë!
Gjiri i Hënës, i fshehur në ishullin e Zvërnecit, frekuentohet në verë nga pushues që preferojnë qetësinë, familjaritetin dhe intimitetin.

Vetë ishulli dhe laguna e tij quhen nga vendasit si “Karaibet shqiptare”, që i shkon shumë përshtat këtij vendi të bukur.

Gjendet pak kilometra larg qytetit të Vlorës, në pjesën veriperëndimore të saj.

Një urë druri rreth 100 metra e ndërtuar rishtas mespërmes kënetës të çon drejt manastirit të vjetër.

Në anën tjetër të ishullit gjendet “Kisha e Shën Triadhës”, një objekt kulti bizantin.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: