10 rregulla për udhëtimin në çift

10 rregulla për udhëtimin në çift
Sa çifte janë të pakënaqura me pushimet e tyre? Nëse dëshironi të shmangni kolapsin me partnerin, ndiqni këshillat tona!

Rregullat për të bërë një çift të përsosur të udhëtimit

A ndahet çifti në verë? Epo, një gjë është e sigurt: shumë çifte kthehen nga pushimet me dyfishin e problemeve që kishin më parë. Çelësi për një pushim të përsosur për dy veta është gjetja e intimitetit të duhur, ndjenja e veçantë që na bëri të biem në dashuri me atë person një herë. Këtu janë 10 rregulla për të ndjekur nëse doni të kaloni një festë të çiftit të paharrueshëm!

1. RELAKS - Relaks: ju jeni me pushime! Kjo do të thotë që ju nuk keni për të bërë gjëratqë bvëni përditë, por që ju mund të merrni kohën tuaj dhe shpenzoni ato 5 minuta shtesë në shtrat!

2. RADIO NDEZUR- Zgjidhni një listë dëgjimi të këngëve që sjellin atmosferë për të dëgjuar, kur jeni vetëm dhe gëzoni së bashku.

3. BËNI SEKS TË ÇUDITSHËM- Vera është bërë për të eksperimentuar, kështu që seksi nuk duhet të ndalet në shtratin e dhomës suaj të hotelit, provoni edhe zgjidhje të tjera!

4. LUANI - Shpik një lojë ngacmuese për të luajtur me partnerin...alternativisht ka poker klasik strip!

5. FOTOGRAFI – Bëni shumë fotografi së bashku, ndërsa ju të kujtoni pushimet tuaja, do të ishte mirë për ju që të ktheheni tek ato buzëqeshje

6. VALLËZONI - A vallëzon me të vërtetë shprehja vertikale e një dëshire horizontale? E mundur, me siguri mund të kthehet në një situatë sensuale ... dhe pastaj askush nuk do të të shohë më në pushime!

7. MËRZITUNI - Pse është e rëndësishme mërzia? Para së gjithash t'ju jap dëshirën për të kërkuar stimulime të reja dhe pastaj vetëm kur filloni të mërziteni ju do të kuptoni se duhet vërtetë të relaksoheni.

8. STRIPTIZËM - Me pizhame, larg këmishave të natës, verës është bërë për të fjetur lakuriq dhe puth!

9. NËN - Nëse ajo që mungon nga çifti juaj është një grimë harmoni ngjitëse, përpiquni të hidhni veten në disa aventura emocionuese që mund të bashkohen me ju: zhytja, ngjitja, vela, prekje nën ujë.

10. NGACMOHUNI - Mos lejoni që zakonet e përsëritura të marrin përsipër ditën tuaj, gjithmonë gjeni një moment për të ngacmuar tjetrin dhe pjesa tjetër do të vijë nga vetja.

*përkthyer nga www.pianetadonna.it

Shpërndajeni me miqtë tuaj: