Konispoli dhe Butrinti në Festë, një fundjavë e mbushur me Mandarina! Foto

Konispoli dhe Butrinti në Festë, një fundjavë e mbushur me Mandarina! Foto
Ambasada Gjermanë në Tiranë ka shpërndarë imazhe nga festa e organizuar në Konispol dhe Butrint, ku të pranishëm përveç autoriteteve lokale ishin edhe dy ministra, ai i Mjedisit dhe Turizmit, Blendi Klosi, si dhe Ministri i Bujqësisë, Niko Peleshi.

Kjo zonë është e njohur jo vetëm për kultivimin e mandarinave dhe portokallieve, por edhe për organizimin e veçantë për tregtimin e tyre, duke organizuar edhe një festë të madhe, në kulmin e sezonit të vjeljes së mandarinave.

Këtu mund të shikoni një përmbledhje nga Festa e Mandarinës në Konispol.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: