Frika, shtatë arsyet pse femra mund të jetë e pasigurt

Frika, shtatë arsyet pse femra mund të jetë e pasigurt
Frika e takimit të parë

Dita e parë: Gati, nisja, panik! Le të jemi të qartë, pothuajse gjithmonë takimi i parë shënjohet nga paniku dhe frika.

Mund të duket paksa budallallëk: ju pëlqen, keni arritur të bëni një takim, keni gjithë mbrëmjen për ju... Në vend që të tmerroheni - të paktën në teori - duhet të jeni të ngarkuar me emocione dhe të lumtur.

Por fakti është se, të kesh një takim nuk do të thotë ta kesh arritur atë. Kjo do të thotë të kesh një mundësi për ta arritur. Shkurtimisht, takimi i parë është momenti kur fillojnë të gjitha pasiguritë dhe frika më e tmerrshme.

Frika se nuk je mjaftueshëm e bukur

Kjo është paranoja numër një. Dhe, mbi të gjitha, çfarë duhet të veshim në ditën e parë? Ka shumë pak për të bërë: aspekti fizik është ai që krijon më shumë pasiguri.

Frika se nuk i mjaftoni

Kjo është pasiguria e parë që duhet çrrënjosur. Nëse ai ju ka kërkuar të dilni, kjo do të thotë se i dukeni interesante dhe se të interesuarit përqendrohen në këtë mendim dhe lënë anash çdo paranojë.

Frika nga mosdija se për çka duhet të flisni

Mos harroni se, një djalë, madje edhe ai që ju pëlqen, është një qenie normale njerëzore dhe si e tillë nuk kërkon një mendje veçanërisht të shkëlqyeshme për të biseduar. Vetëm jini vetvetja dhe flisni për gjërat që ju pëlqejnë.

Frika e mosdijes se ku të shkosh

Zakonisht, gjatë ditës së parë, djali tashmë ka në mendje një vend për të shkuar me ju, ose duke propozuar një shëtitje, është gjithmonë ideja më e mirë dhe e thjeshtë.

Frika e takimit me ishin tuaj

Nëse njohja shkoi mirë dhe historia juaj do të vazhdojë, herët a vonë, ishi juaj do ta dinte dhe nuk do të kishte asnjë dëm. Por nëse nuk e pëlqen idenë për momentin, thjesht shmangni vendet ku do të ishte më e lehtë për t'u takuar.

Frika se mos u puth

Duke pasur parasysh se nuk është rregull që takimi duhet të përfundojë me një puthje, mos harroni se jemi në vitin 2018 dhe asgjë nuk ju pengon të merrni iniciativën!

*përkthyer nga www.girlpower.pianetadonna.it

loading...
loading...