Biseda private me Mbretëreshën Elizabeth, Princi “i pasigurt” nëse e donte Kate Middleton

Biseda private me Mbretëreshën Elizabeth, Princi  “i pasigurt” nëse e donte Kate Middleton
Duket vërtetë si një përrallë romanca mes Princit William dhe Kate Middleton - dhe me romancë e tyre përrallore, nënkuptojmë se ajo është e mbushur me ulje dhe ngritje dramatike. Një pjesë e tillë e ashpër ishte ndarja e shkurtër e vitit 2007, gjatë së cilës raportet pohojnë se Princi William i tha mbretëreshës Elizabeth se ai nuk ishte i sigurt për Kate Middleton. William duket se i ka zgjidhur ndjenjat e tij (ata u rilidhën pas disa muajsh dhe ishin angazhuar tre vjet më vonë), por duket se Duka i Kembrixhit nuk e ishte më i sigurt nëse ai e donte Kate po “aq”sa duhej në atë kohë.

Lajmi i ndjenjave të vërteta të William, në vitin 2007 u zbulua në një raport të Sunday Express nga korrespondentja mbretërore Camilla Tominey. Sipas burimit mbretëror të Tominey, William “u kishte thënë gjyshërve të tij se ai nuk ishte i sigurt nëse e donte Kate.”

Në atë kohë, William dhe Kate ishin bashkë prej gjashtë vjet pa u ndarë: Ata u takuan në St Andrews në vitin 2001, u lidhën në vitin 2002, u ndanë pak kohë në 2004 dhe pastaj u ndanë zyrtarisht në prill 2007 - duke u rikthyer së bashku në korrik.

Ndërsa Mbretëresha i bëri ndjenjat e saj të njohura sapo u ribashkuan. “Tani ata janë kthyer së bashku.  Mbretëresha dëshiron që William të bëjë gjënë e duhur - ose të martohet me vajzën ose ta lërë të shkojë,” tha një burim mbretëror Tominey, sërish në vitin 2007. “Ajo do të preferonte që ata të ndaheshin për mirë tani se sa të martohen për t'i dhënë fund divorcit për pesë vjet.”

Gjyshi i William, Princi Philip, gjithashtu e ka këshilluar Uilliamin,  të jetë i vendosur me Kate, për të mos shkuar më vonë në një divorc të mundshëm .

loading...
loading...