Njerëzit më të besueshëm sipas horoskopit i përkasin kësaj shenje!

Njerëzit më të besueshëm sipas horoskopit i përkasin kësaj shenje!
Astrologët thonë se personat që i përkasin shenjës së Demit, janë nga njerëzit më të besueshëm.

Demi është “thesar” i vërtetë për ata që e rrethojnë, pasi rrezikon pa u menduar dy herë.

Demi

Je një njeri aq i besueshëm, sa je i pari që duan të kenë afër kur kanë probleme.

Ty të besojnë sekretet më të thella dhe ti je një thesar i vërtetë për ta, sepse di si t’i dëgjosh dhe t’i ndihmosh. Megjithatë ti vetë nuk u beson menjëherë: të duhet ca kohë sa t’u hapesh, por nëse e bën, janë përjetë shokët e tu.

Ndonjëherë të duket vetja shumë “kot” se nuk je shpirti i festës, por kjo nuk të heq aspak pikë. Miqtë e tu janë miq të vërtetë dhe dinë çfarë të vlerësojnë tek ti.

/Afp.al/

loading...
loading...